Hermitage korting

Ben je op zoek naar Hermitage korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan de Hermitage. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor de Hermitage voor je op een rij.

Hermitage

De Hermitage of de Hermitage Amsterdam is een zogeheten dependance van de Hermitage in Sint-Petersburg. De Hermitage ligt aan de Amstel in Amsterdam en bestaat sinds 2004. Het was eerst slechts een klein museum in een bijgebouw aan de Nieuwe Herengracht, die later uitgebreid werd naar het gehele gebouw van de Amstelhof.

Tentoonstellingen en activiteiten van de Hermitage

De Hermitage laat altijd tijdelijke tentoonstellingen zien. Deze tentoonstellingen kunnen in het teken staan van kunstenaars en kunstwerken uit de Gouden Eeuw, maar kunnen ook werken uit het buitenland bevatten of uit geheel andere tijdvakken in de kunst. Op de website van de Hermitage kun je precies zien welke tentoonstellingen er op dit moment getoond worden. Wij raden je aan om dit te controleren voor je naar de Hermitage gaat, zodat je zeker weet dat je naar het museum gaat als er een tentoonstelling wordt getoond die jij interessant vindt.

Je kunt niet alleen tentoonstellingen bezoeken in de Hermitage, maar je kunt er ook deelnemen aan diverse activiteiten. Denk hierbij aan lezingen, het beluisteren van kamermuziek in het museum en het bijwonen van talkshows. Op de website van de Hermitage vind je een agenda, die je precies laat zien wanneer welke activiteiten georganiseerd worden. Doorgaans heb je geen kaartje nodig om naar een activiteit in het museum te gaan, maar koop je een toegangskaartje voor het museum zelf. Met dit kaartje krijg je vervolgens toegang tot de betreffende activiteit.

Entreeprijzen Hermitage

De entreeprijzen van de Hermitage zijn afhankelijk van de tentoonstelling die je gaat bezoeken. Zo betaal je voor de ene tentoonstelling 17,50 euro per kaartje, terwijl je voor de andere tentoonstelling 25 euro per kaartje betaalt. Wij raden je aan om de website van de Hermitage te contoleren om te achterhalen hoeveel je moet betalen voor een entreeticket voor de tentoonstelling waar jij naartoe wil gaan.

Adres Hermitage

Hermitage
Amstel 51
1018 EJ Amsterdam