Foam Fotografiemuseum korting

Ben je op zoek naar Foam Fotografiemuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Foam Fotografiemuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Foam Fotografiemuseum voor je op een rij.

Foam Fotografiemuseum

Foam Fotografiemuseum wordt ook wel Fotografiemuseum Amsterdam genoemd. Het is een fotografiemuseum dat aan de Keizersgracht in Amsterdam gevestigd is en wisselende tentoonstellingen van allerlei fotografische genres presenteert. Denk hierbij aan historische foto’s, maar ook aan foto’s uit het nieuws, modefoto’s en kunstfoto’s. Het museum laat niet alleen grote tentoonstellingen van beroemde fotografen zien, maar ook kleinere tentoonstellingen voor actuele thema’s binnen de fotografie en het werk van opkomend talent.

Exposities van Foam Fotografiemuseum

Ieder jaar organiseert Foam Fotografiemuseum vier langlopende exposities. In deze exposities wordt er aandacht besteed aan wat grotere namen uit de fotografiewereld. De fotografen achter de tentoonstellingen kunnen uit Nederland komen, maar komen ook uit andere landen in de wereld. De gemiddelde langere tentoonstelling in het museum loopt drie maanden. Naast de vier grotere tentoonstellingen per jaar, organiseert Foam Fotografiemuseum ook regelmatig kortere tentoonstellingen. Gemiddeld zijn er zestien kortere tentoonstellingen per jaar te zien, die allemaal zeer uiteenlopend zijn. Een kortere tentoonstelling kan bijvoorbeeld het werk van een opkomend talent laten zien, maar ook werk laten zien dat inspeelt op een relevante actualiteit.

Foam Fotografiemuseum laat alle facetten van professionele fotografie zien. Denk hierbij aan straatfotografie, portretfotografie, historische fotografie, documentairefotografie, glamourfotografie, modefotografie en kunstfotografie. Wat voor foto’s jouw voorkeur ook hebben: door de grote exposities van Foam Fotografiemuseum is er altijd wel een expositie die jij interessant vindt.

Foam Fotografie heeft een museum, maar ook een boekwinkel en een bibliotheek. Verder heeft het museum ook een inhouse galerie (Foam Editions), waar je het werk van voornamelijk jonge fotografen kunt kopen. Ook geeft het museum ieder kwartaal een eigen fotografietijdschrift uit, Foam Magazine genaamd.

Entreeprijzen Foam Fotografie

Studenten: 8 euro.
Volwassenen: 11 euro.
CJP-pashouders: 7 euro.

Adres Foam Fotografie

Foam Fotografie
Keizersgracht 609
1017 DS Amsterdam