Amsterdam Dungeon korting

Ben je op zoek naar Amsterdam Dungeon korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Amsterdam Dungeon. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, 2e kaartje Amsterdam Dungeon gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Amsterdam Dungeon voor je op een rij.

Veiling Amsterdam Dungeon

Je kunt momenteel op de veiling meebieden voor een bezoek aan Amsterdam Dungeon. Met een beetje geluk scoor je flinke korting en ga je dus heel voordelig naar dit spannende museum. Nu in de veiling:

>> Tickets Amsterdam Dungeon voor 2 personen

Amsterdam Dungeon

Amsterdam Dungeon is een bijzondere plek die geheel in het teken staat van spanning, mysterie en angst. Je bezoekt The Amsterdam Dungeon voor een toneelstuk met indrukwekkend decor, spectaculaire special effects en een geweldige casts van enkele acteurs. Het is niet zomaar een toneelstuk die je de angst aan moet jagen, maar een zogeheten walkthrough show. Dit betekent dat je als het ware door het toneelstuk heen loopt en echt in aanraking komt met de griezelige acteurs. Eng, maar stiekem ook hartstikke grappig.

De 11 shows van The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon heeft in totaal 9 acteurs, die 11 verschillende shows op kunnen voeren. Deze shows zijn niet alleen spannend en een beetje eng, maar ook grappig. Daar komt nog bij dat geen enkele show hetzelfde is. Dit komt omdat jij in de show mee loopt, samen met vele andere mensen. Hier spelen de acteurs slim op in, door jullie allemaal bij de show te betrekken. Zij laten dan ook een goed stukje improvisatie zien, die de shows van The Amsterdam Dungeon extra leuk maken.

Alle shows van The Amsterdam Dungeon staan in het teken van de geschiedenis van Amsterdam. Bezoek je The Amsterdam Dungeon, dan krijg je iedere show te zien. Dit komt omdat je lopend het gebouw in gaat en iedere spannende ruimte weer een andere show te zien krijgt. Je hoeft dus niet te kiezen welke show je wil bekijken, want in The Amsterdam Dungeon mag je alles zien.

Welke shows er precies aangeboden worden in The Amsterdam Dungeon, verschilt per periode. De meeste shows zijn tijdelijk te zien, wat betekent dat je iedere keer weer andere shows kunt zien als je naar The Amsterdam Dungeon gaat. Er is bijvoorbeeld een show die geheel in het teken staat van de martelkamer die vroeger gebruikt werd om gevangenen te laten praten, maar er is ook een show over de jacht op heksen en zelfs over de verbranding van heksen. Bezoek je The Amsterdam Dungeon, dan krijg je in feite 500 jaar Amsterdamse geschiedenis te zien in ontzettend spannende (en een beetje grappige) shows.

Entreeprijzen The Amsterdam Dungeon

Online ticket voor volwassenen: 18 euro.
Ticket aan de deur voor volwassenen: 22 euro.
Early of late ticket (extra vroeg of extra laat gekocht): 16,50 euro.

Adres The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam