Fotomuseum Den Haag korting

Ben je op zoek naar Fotomuseum Den Haag korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Fotomuseum Den Haag. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Fotomuseum Den Haag voor je op een rij.

Aanbieding Fotomuseum Den Haag

Kijk eens op ActievandedagGroupon of Tripper. Deze dagdealsites hebben goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het Fotomuseum Den Haag! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een entreekaartje voor de volle prijs aanschaft.

Veiling Fotomuseum Den Haag

Als je op zoek bent naar goedkope kaartjes voor het Fotomuseum Den Haag, kijk dan ook eens op veilingsites, zoals Ticketveiling of Vakantieveilingen. De kans is aanwezig dat je mee kunt bieden op de veiling voor een goedkoop dagje Fotomuseum Den Haag.

Fotomuseum Den Haag

Het Fotomuseum Den Haag is een populair fotomuseum dat in de binnenstad van Den Haag gevestigd is. Het museum werd opgericht in 2002 en was toen nog onderdeel van het Gemeentemuseum Den Haag. Tegenwoordig is het een zelfstandig museum, waar je ieder jaar ongeveer zes fototentoonstellingen kunt bewonderen. Deze tentoonstellingen gaan over allerlei uiteenlopende thema’s.

Zes tentoonstellingen per jaar

Zoals al eerder vermeld, worden er in het Fotomuseum Den Haag ongeveer zes voorstellingen per jaar georganiseerd. Deze tentoonstellingen gaan over allerlei genres, periodes en disciplines binnen de fotografie en de fotogeschiedenis. Er zitten tentoonstellingen van actuele fotografen als Gregory Crewdson en Desiree Dolron tussen, maar ook tentoonstellingen van klassiekers. Denk hierbij aan Edward S. Curtis en Emmy Andriesse.

Tentoonstellingen van maatschappelijke waarde

Veel fototentoonstellingen in het Fotomuseum Den Haag gaan over maatschappelijk relevante onderwerpen. Denk hierbij aan de bedreigde oerlandschappen (fotografe Anja de Jong) en de seksuele omgang tussen ouderen (fotografe Marrie Bot). Het mensbeeld staat hierbij vaak centraal.

Nu te zien in het Fotomuseum Den Haag

Op de website van het Fotomuseum Den Haag kun je zien welke tentoonstellingen er nu in het museum te zien zijn. Spreken deze tentoonstellingen je aan? Dan is het zeker de moeite waard om het Fotomuseum Den Haag op de korte termijn te bezoeken.

Tip: op de website van het museum kun je ook zien tot wanneer je een tentoonstelling kunt zien. Ga voor de einddatum naar het museum en je weet zeker dat je jouw favoriete tentoonstelling nog kunt bewonderen.

Entreeprijzen Fotomuseum Den Haag

  • Kinderen tot en met 18 jaar: gratis
  • Volwassenen: 9 euro

Bezoekers met een CJP-pas betalen 7 euro entree. Bezoekers met een Uitpas betalen 8 euro entree voor het Fotomuseum Den Haag. En wil je zowel het Gemeentemuseum Den Haag als het Fotomuseum Den Haag bezoeken? Dan kun je een combiticket kopen voor 19 euro per persoon.

Adres Fotomuseum Den Haag

Fotomuseum Den Haag
Stadhouderslaan 43
2517 HV Den Haag