Nationaal Militair Museum korting

Ben je op zoek naar Nationaal Militair Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Nationaal Militair Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Nationaal Militair Museum voor je op een rij.

Korting Nationaal Militair Museum via veiling

Bied nu mee op de veiling en ga met korting naar het Nationaal Militair Museum. Meebieden via de veiling is leuk en spannend. Doorgaans scoor je flinke korting via de veiling, soms wel tot 70%. Nu in de veiling:

>> 2 tickets Nationaal Militair Museum incl. het magazine “Kaliber”

€ 2,50 korting Nationaal Militair Museum

Met een CJP-pas krijg je € 2,50 korting op de entree van het Nationaal Militair Museum. Nog geen CJP-pas? Je bestelt hem makkelijk en snel online voor € 17,50 per jaar. BESTEL CJP-pas >>

10% korting Nationaal Militair Museum

Via Uitjekrant.nl krijg je nu 10% korting op je entree voor het Nationaal Militair Museum. Je bestelt snel en makkelijk online je kortingsbon. Deze is helemaal gratis, maar geeft je recht op 10% korting!

Nationaal Militair Museum

Het Nationaal Militair Museum (NNM) is een museum dat in het teken staat van de Nederlandse krijgsmacht. Niet alleen de krijgsmacht van het heden, maar ook van het verleden en de toekomst. Ook wordt er in het museum extra aandacht besteed aan de collecties van de Nederlandse land- en luchtmacht, die uit het Legermuseum uit Delft en het Militaire Luchtvaartmuseum uit Soesterberg komen. Deze musea zijn in het Nationaal Militair Museum in Soest samengevoegd.

Collectie van het Nationaal Militair Museum

De collectie van het Nationaal Militair Museum bestaat uit objecten die relevant zijn voor de Nederlandse krijgsmacht van het verleden, het heden en de toekomst. In de collectie kom je hele oude voorwerpen tegen, zoals bijvoorbeeld pijlpunten uit het stenen tijdperk en zwaarden en harnassen uit de middeleeuwen. Ook laat de collectie van het Nationaal Militair Museum huidige wapensystemen van de Nederlandse krijgsmacht, vliegtuigen, kanonnen en tanks zien. In de collectie van het museum kom je bijvoorbeeld zeven verschillende straaljagers, gevechtstanks en raketten tegen.

Het topstuk van het museum is de raket waarmee de Duitsers in 1945 vanuit het noorden van het land de geallieerden in het zuiden bombardeerden. Deze raket is niet alleen bijzonder door de belangrijke rol van het wapengeschut in de Tweede Wereldoorlog, maar ook omdat het de eerste operationele en bestuurbare raket van de wereld was.

Het Nationaal Militair Museum is een aanrader voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen is het museum interessant. Omdat er veel uitleg wordt gegeven over de vele wapens in het museum, is het Nationaal Militair Museum zowel leerzaam voor volwassenen als voor kinderen.

Entreeprijzen Nationaal Militair Museum

Kinderen van 0 tot 4 jaar: gratis.
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar: 6,50 euro.
Kinderen vanaf 13 jaar: 12,50 euro.
Volwassenen: 12,50 euro.

Adres Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum
Verlengde Paltzerweg 1
3768 MX Soest