Scheepvaartmuseum korting

Ben je op zoek naar Scheepvaartmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Scheepvaartmuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Scheepvaartmuseum voor je op een rij.

39% korting Scheepvaartmuseum Amsterdam

Via Tripper krijg je tijdelijk 39% KORTING op een bezoek aan het Scheepvaartmuseum Amsterdam. Je betaalt nu maar € 10 per ticket. Het ticket is tot 4 maanden na aankoop geldig.

Veiling Scheepvaartmuseum

Via Ticketveiling kun je ook meebieden voor goedkope tickets voor het Scheepvaartmuseum. Nu in de veiling:

>> 2 tickets Scheepvaartmuseum

Online tickets Scheepvaartmuseum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Scheepvaartmuseum ? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Scheepvaartmuseum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum werd voorheen het Nederlands Scheepvaartmuseum genoemd. Het is een Nederlands museum dat in de hoofdstad gevestigd is en over de scheepvaart gaat. Niet alleen over de Nederlandse scheepvaart van nu, maar ook zeker over de scheepvaart van nu. Het museum is gevestigd in het gebouw van het voormalige ’s Lands Zeemagazijn.

Collectie van het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum bevat de op een na grootste collectie maritieme objecten van de wereld. Het museum is gespecialiseerd in de maritieme geschiedenis van Nederland, maar heeft ook vele andere objecten in de grote collectie. In de collectie van het museum vind je onder andere objecten als schilderijen, scheepsmodellen, wereldkaarten en wapens. De schilderijen van het Scheepvaartmuseum laten onder andere Nederlandse zeeofficieren zien, waaronder Michiel de Ruyter. Ook laten de schilderijen historische zeeslagen zien.

Aan de steiger van het Scheepvaartmuseum liggen twee schepen. Het gaat om het authentieke stoomschip met de naam Christiaan Brunings dat in 1900 gebouwd werd als ijsbreker en directieschip van Rijkswaterstaat en een replica van een VOC-schip. Vooral het VOC-schip is erg interessant om te zien, mede omdat de replica van het schip zo echt lijkt en je goed laat zien hoe de schepen er vroeger uit hebben gezien. De replica is onderdeel van het museum, wat betekent dat je dit schip ook kunt betreden. Zo kun je in het VOC-schip diverse ruimtes zien die speciaal ingericht zijn om je echt een goed beeld te geven van het werk en het leven op een oud VOC-schip.

Entreeprijzen Scheepvaartmuseum

Kinderen van 0 tot en met 3 jaar: gratis.
Kinderen en jongeren van 4 tot en met 17 jaar: 7,50 euro.
Volwassenen (vanaf 18 jaar): 15 euro.
Studenten en CJP-pashouders: 7,50 euro.

Adres Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam