IJsbeelden Festival korting

Ben je op zoek naar IJsbeelden Festival korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het IJsbeelden Festival, het grootste ijssculpturen evenement van Europa. Elk jaar vindt het IJsbeeldenfestival ergens anders plaats. Dit jaar, 2018/2019, in Zwolle. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het IJsbeelden Festival in Zwolle voor je op een rij.

24% korting IJsbeelden festival

Via Tripper krijg je tijdelijk 24% korting op het IJsbeelden festival in Zwolle van 15 decermber 2018 t/m 3 maart 2019. Je betaalt nu maar €11 p.p.

Aanbieding IJsbeeldenfestival

Kijk eens op Actievandedag of Groupon. Vaak erg goede aanbiedingen voor dagjes uit en soms ook voor het IJsbeeldenfestival! De moeite waard om eens te kijken, voordat je een ticket voor de volle prijs aanschaft.

Veiling IJsbeeldenfestival

Via de veiling kun je meebieden op tickets voor het IJsbeeldenfestival. Meebieden via de veiling is leuk en simpel en bovendien is de kans groot dat je hoge korting pakt.Nu in de veiling:

>> 2 tickets voor IJsbeeldenfestival in Zwolle

Kijk ook eens bij: Vakantieveilingen!

CJP korting IJsbeeldenfestival

Als je een CJP pas hebt krijg je € 4 korting op een bezoek aan het IJsbeeldenfestival in Zwolle. Nog geen CJP pas? BESTEL hier jouw CJP-pas!

ANWB korting IJsbeeldenfestival

Als je ANWB lid bent krijg je enkele euro’s korting op entree van het IJsbeeldenfestival. Geen lida van de ANWB, geen ramp. Bekijk de andere aanbiedingen op deze pagina en ga toch met korting naar het IJsbeeldenfestival.