Heineken Experience korting

Ben je op zoek naar Heineken Experience korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan de Heineken Experience. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor de Heineken Experience voor je op een rij.

Korting via veiling Heineken Experience

Wil jij ook met korting naar Heineken Experience? Bied nu dan mee op de veiling voor een bezoek aan dit unieke museum. Nu in de veiling:

>> 2 entreetickets Heineken Experience
>> 4 entreetickets Heineken Experience

Heineken Experience

Heineken Experience is een uniek museum dat geheel in het teken staat van het Nederlandse biermerk Heineken en de brouwerij die bij dit biermerk hoort. Het museum is gevestigd in de voormalige Heineken Brouwerij in het centrum van Amsterdam. Meer weten over dit museum? Lees dan meer over de Heineken Experience op deze pagina.

Interactieve multimediarondleiding Heineken Experience

De Heineken Experience geeft je een unieke kijk in de geschiedenis van bierbrouwer Heineken. Ook leer je in het museum meer over het brouwen van bier door de jaren heen en het bouwproces dat hierbij gebruikt werd. Niet alleen nu, maar ook vele jaren geleden.

Wat het bezoeken van de Heineken Experience zo leuk maakt, is het feit dat je in dit museum een multimediarondleiding krijgt. Je wandelt dus niet zomaar door het museum, maar krijgt echt een unieke kijk in de wereld van bier en dan voornamelijk van Heineken bier. Zit de rondleiding erop, dan ga je naar een van de museumcaf├ęs om hier lekker een biertje te drinken. Bij de entreeticket van de Heineken Experience zitten namelijk ook twee consumpties in de museumcaf├ęs inbegrepen.

Je kunt de Heineken Experience bezoeken als je gewoon erg veel van bier houdt, maar ook als je het leuk vindt om meer te weten te komen over bierbrouwer Heineken en de geschiedenis van bier. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen weten hoe bier vroeger gemaakt werd? Dan is dit museum zeker een aanrader.

Entreeprijzen Heineken Experience

Kinderen van 0 tot en met 11 jaar: gratis.
Kinderen en jongeren van 12 tot en met 17 jaar: 12,50 euro.
Volwassenen (vanaf 18 jaar): 16 euro.

Bij de entreeticket zitten altijd twee consumpties inbegrepen. Je kunt hier twee biertjes van drinken, maar de kinderen kunnen uiteraard ook een ander drankje krijgen van hun consumptiebonnen.

Adres Heineken Experience

Heineken Experience
Stadhouderskade 78
1072 AE Amsterdam