Erotisch Museum korting

Ben je op zoek naar Erotisch Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Erotisch Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Erotisch Museum voor je op een rij.

Erotisch Museum

Het Erotisch Museum in Amsterdam is een museum dat geheel in het teken staat van erotiek. Het museum is niet voor niets in Amsterdam gevestigd, want deze oude stad heeft een interessante erotische geschiedenis te bieden. Meer weten over dit museum, bijvoorbeeld omdat je naar het Erotisch Museum toe wil gaan? Lees dan meer over het Erotisch Museum op deze pagina.

Collectie van het Erotisch Museum

Als je het Erotisch Museum binnenkomt, word je begroet door een typisch Nederlands meisje op een wel hele bijzondere fiets. Zij neemt je vervolgens mee langs een grote collectie met seksspeeltjes, schilderijen, prints en grappige, seks gerelateerde cartoons. Het museum is niet vunzig, maar grappig om te bezoeken en zelfs interessant. Zo vertelt de collectie van het Erotisch Museum je meer over de geschiedenis van erotiek, voornamelijk in Amsterdam.

Recentelijk is het Erotisch Museum uitgebreid met de zogeheten Sexy Art Gallery. Dit is een uniek concept dat artiesten, nieuwe media en de pers aan elkaar linkt. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. De objecten in de Sexy Art Gallery gaan over kunst, maar ook zeker over seks. Een interessante collectie, die je zeker eens moet bekijken als je het Erotisch Museum bezoekt.

Het Erotisch Museum wordt voornamelijk bezocht door toeristen uit het buitenland. Dit komt niet alleen door de ligging van het museum (in een drukke toeristische omgeving), maar ook door het onderwerp van het museum. Toch is het museum ook zeker interessant om te bezoeken als je uit Nederland komt. Zeker als je interesse hebt in erotiek en de geschiedenis van alles wat met seks te maken heeft, is dit museum interessant om te bezoeken.

Entreeprijzen het Erotisch Museum

Iedereen betaalt de entreeprijs van 7 euro per persoon om het Erotisch Museum binnen te gaan.

Adres het Erotisch Museum

Het Erotisch Museum
Oudezijds Achterburgwal 54
1012 DP Amsterdam