Cromhouthuis korting

Ben je op zoek naar Cromhouthuis korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Cromhouthuis. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Cromhouthuis voor je op een rij.

Online tickets Cromhouthuis

Via Dagtickets.nl bestel je snel en makkelijk tickets voor een bezoek aan het Cromhouthuis. Je krijgt de tickets meteen in je mailbox en betaalt geen reserveringskosten.

Cromhouthuis

Het Cromhouthuis is een uniek museum dat in het hartje van Amsterdam ligt. Het museum is onlosmakelijk verbonden aan waarden als verzamelingen, topkwaliteit en kunst. Het museum vertelt het verhaal van de familie Cromhout, een Amsterdamse familie die in de zeventiende en achttiende eeuw de panden aan de Herengracht 366-368 bewoonden. Deze mensen waren grote kunstliefhebbers en verzamelaars en de stukken die zij verzameld hebben, zijn samen met andere stukken in het Cromhouthuis te zien.

Van portretten tot oude meubelstukken

In het Cromhouthuis vind je allerlei soorten kunst en verzamelstukken. Denk hierbij aan mooie portretten, maar ook aan meubelstukken, zilver, schelpen, kunst en allerlei soorten curiosa. De kunst werd verzameld door de familie Cromhout, die het bewonderen van kunst en curiosa als onderdeel van het sociale leven zagen. Ook is de collectie van het museum uitgebreid met andere stukken en tijdelijke tentoonstellingen, zodat er altijd genoeg te zien is.

Door de grote verzameling kunst en curiosa in het Cromhouthuis, kun je hier uren ronddwalen. Daar komt nog bij dat je meer te weten komt over de familie Cromhout, wat het bezoeken van het museum nog leuker en interessanter maakt. Leuk voor volwassenen, maar ook leuk voor de kids.

Op de bovenste verdiepingen van het Cromhouthuis is het Bijbels Museum gevestigd. Dit museum wordt ook wel de ontmoetingsplaats van Bijbel, kunst en cultuur genoemd. Je leert er niet alleen meer over de Bijbel, maar ziet er ook allerlei soorten kunst. Het is een partnermuseum van het Cromhouthuis, dat al sinds 1976 op de bovenste verdieping van het museum gevestigd is.

Entreeprijzen Cromhouthuis

Volwassenen: 8,50 euro.
Kinderen en jongeren van 5 tot en met 18 jaar: 4,25 euro.
Kinderen van 0 tot en met 4 jaar: gratis.

Let op: het gaat om de prijzen van online entreetickets. De prijzen van de tickets die je aan de deur van het museum kunt kopen, kunnen iets afwijken van bovenstaande entreeprijzen.

Adres Cromhouthuis

Cromhouthuis
Herengracht 366
1016 CH Amsterdam