Cobramuseum korting

Ben je op zoek naar Cobramuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Cobramuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Cobramuseum voor je op een rij.

Veiling Cobramuseum

Je kunt momenteel, via Ticketveiling, meebieden op een bezoek aan het Cobramuseum. Kortingen via de veiling lopen vaak flink op, dus succes met bieden. Nu in de veiling:

>> 2 entreetickets Cobramuseum

€ 4,50 korting Cobramuseum

Met een CJP-pas krijg je € 4,50 korting op de entree van het Cobra Museum. Je betaalt dan nog maar € 7,50 p.p. Nog geen CJP-pas? Je bestelt hem makkelijk en snel online voor € 7,50 per jaar. BESTEL CJP-pas >>

Cobra Museum

Het Cobra Museum wordt ook wel het Cobra Musuem voor Moderne Kunst Amstelveen genoemd. Het is een museum dat geheel in het teken staat van moderne en hedendaagse kunst en dat een grote collectie kunst van Nederlandse moderne kunstenaars bevat. Vooral de kunst van de leden van de zogeheten Cobra-beweging wordt vertegenwoordigd door het drukbezochte museum.

Vaste collectie, tentoonstellingen en activiteiten Cobra Museum

Het Cobra Museum heeft een vaste collectie met werken van onder andere Constant, Corneille, Jan Sierhuis en Karel Appel. Deze collectie kun je altijd bewonderen in het museum en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe, mooie werken. Ook heeft het museum vele tijdelijke tentoonstellingen. Deze tijdelijke tentoonstellingen bevatten vaak kunst van avant-garde kunstenaars van over de gehele wereld. Welke tijdelijke tentoonstellingen er op dit moment in het museum worden getoond, zie je op de website van het Cobra Museum.

De meeste kinderen vinden het niet zo leuk om musea te bezoeken en zeker niet als het om musea met kunst gaat, maar het Cobra Museum doet van alles om ook kinderen te boeien in het museum. Zo kunnen de kids niet alleen naar familie- en kinderworkshops in het museum, maar kunnen zij ook Atelier Cobra bezoeken. Dit is een groot atelier waar kinderen altijd zelfstandig aan de slag kunnen. Er ligt papier klaar, er ligt tekenmateriaal klaar en de kinderen kunnen er heerlijk aan het werk. En wil je dat jouw kinderen begeleid worden door vrijwilligers van het museum bij het maken van hun eigen kunst? Dan ga je op zondag tussen 11:00 uur en 14:00 uur naar het atelier, want dan lopen hier vrijwilligers rond.

Als de kinderen in Atelier Cobra zitten, kunnen de ouders de collectie en tijdelijke tentoonstellingen van het museum bekijken. Dit kun je zelfstandig doen, maar ook in een begeleide rondleiding. Tip: iedere laatste zondag van de maand wordt er een gratis instaprondleiding gegeven. Deze rondleiding begint om 1 uur in de middag en eindigt een uur later.

Entreeprijzen Cobra Museum

Kinderen tot en met 5 jaar (met uitzondering van groepen): gratis.
Kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar: 7,50 euro.
Volwassenen: 12 euro.
Mensen met een Museumkaart, IAmsterdam City Card, Stadspas Amsterdam, Rembrandtpas, BankGiro Loterij VIP-kaart of Stadspas Amstelveen: gratis.
CJP-pashouders: 7,50 euro.

Adres Cobra Museum

Cobra Museum
Winkelcentrum Stadshart Amstelveen
Sandbergplein 1
1181 ZX Amstelveen