Nederlands Stripmuseum korting

Ben je op zoek naarNederlands Stripmuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Nederlands Stripmuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Nederlands Stripmuseum voor je op een rij.

51% korting entree Nederlands Stripmuseum

Via Groupon nu tijdelijk 51% korting op entree voor het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Je betaalt nu maar € 8,75 voor een entreeticket voor 2 personen.

Nederlands Stripmuseum veiling

Bied nu mee op de veiling en misschien ga jij dan binnenkort wel met hoge korting een bezoek brengen aan het Nederlands Stripmuseum in Groningen. Nu in de veiling:

>> Toegang museum 2 personen

Nederlands Stripmuseum Groningen

In het Nederlands Stripmuseum in Groningen staan stripverhalen en striphelden centraal. Het museum laat je stripverhalen van de bekende striptekenaars van nu zien, maar je kunt er ook striptekeningen uit de prehistorie bewonderen. Leuk en leerzaam voor volwassenen, maar ook zeker voor kinderen.

Collectie Nederlands Stripmuseum Groningen

Het Nederlands Stripmuseum Groningen is onderverdeeld in verschillende ruimtes. Er zijn ruimtes voor kinderen, maar ook voor volwassenen en echte kenners van de striptekenkunst. De ruimtes voor kinderen zijn speciaal ingericht voor deze doelgroep. Zo is er bijvoorbeeld een kabouterwereld voor kinderen, die de kids echt meeneemt in de wereld van de stripheld Paulus de Boskabouter. De ruimte die de ouders bezoeken over hetzelfde onderwerp, vertellen hen van alles over de striptekenaar van Paulus de Boskabouter. Ook kunnen zij in deze ruimte originele tekeningen van de kabouter bewonderen. Omdat de ruimtes van het museum allemaal voor specifieke doelgroepen ingericht zijn, is het museum leuk om te bezoeken voor iedere leeftijdsgroep.

In het Nederlands Stripmuseum Groningen worden vele striphelden afgebeeld. Denk hierbij aan Donald Duck, maar ook aan DirkJan, Dora, Eric de Noorman, F.C. Knudde, Jan, Jans en de Kinderen, Kuifje, Ollie B. Bommel, Paulus de Boskabouter, Pipo de Clown en zelfs Spongebob. Uiteraard kom je in het museum ook tekeningen van Suske en Wiske tegen, want ook deze striphelden mogen natuurlijk niet ontbreken in de collectie van het Nederlands Stripmuseum Groningen. Overigens gaat het museum niet alleen over de striphelden zelf, maar ook over de striptekenaars die de figuurtjes getekend hebben.

Entreeprijzen Nederlands Stripmuseum Groningen

Kinderen tot en met 2 jaar: gratis.
Kinderen van 3 tot en met 11 jaar: 7,50 euro.
Kinderen vanaf 12 jaar: 8,95 euro.
Volwassenen: 8,95 euro.
Senioren (60+): 7,50 euro.
Studenten (tot en met 26 jaar, met studentenkaart): 5 euro.

Adres Nederlands Stripmuseum Groningen

Nederlands Stripmuseum Groningen
Westerhaven 71
9718 AC Groningen