Nederlands Watermuseum korting

Ben je op zoek naar Nederlands Watermuseum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Nederlands Watermuseum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen voor het Nederlands Watermuseum voor je op een rij.

50% korting Watermuseum

Via Social Deal krijg je tijdelijk 50% KORTING op een bezoek aan het Watermuseum. Je betaalt maar € 5,25 p.p. Tickets zijn geldig t/m 3 augustus 2019.

Korting Nederlands Watermuseum via veiling

Via de veiling kun je momenteel meebieden op korting voor een bezoek aan het Nederlands Watermuseum. Nu in de veiling:

 >> 2 tickets Nederlands Watermuseum
 >> Museum toegang voor 2 personen

Aanbiedingen Nederlands Watermuseum

Kijk ook eens op websites als Actievandedag en Groupon. Zij hebben dagelijks veel aanbiedingen voor dagjes uit in petto met soms zeer hoge kortingen. Check goed of er een aanbieding voor het Nederlands Watermuseum bij zit!

Online tickets Nederlands Watermuseum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Nederlands Watermuseum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Nederlands Watermuseum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Nederlands Watermuseum

Het Nederlands Watermuseum is een interactief museum dat geheel in het teken staat van water. Het museum is gevestigd in een monumentaal pand uit de vijftiende eeuw en ligt aan de Sint Jansbeek in het natuurpark Sonsbeek. Het is een leerzaam museum, maar het is ook een echt doe-museum. Zo leer je in het museum niet alleen meer over (drink)water, maar onderneem je er ook allerlei leuke activiteiten met water.

Nederlands Watermuseum: leer alles over water

Het Nederlands Watermuseum leert je alles over water. Niet alleen het water dat je in de natuur kunt vinden, maar ook over het water dat uit de kraan komt. Bezoek je dit museum, dan kom je van alles te weten over dijkbeheer, drinkwater, grondwater, het watergebruik in Nederland en het watergebruik in de rest van de wereld. Zo leer je bijvoorbeeld hoe drinkwater gewonnen wordt in Nederland, maar ook hoeveel liter water je per dag ongeveer verbruikt.

Een museum over water klinkt misschien wat saai, maar het Nederlands Watermuseum is juist allesbehalve saai. Zo is het museum niet alleen leerzaam, maar kun je hier ook allerlei leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan het uitvoeren van interessante proefjes met water in het Waterlab van het Nederlands Watermuseum, maar ook aan het zelf maken van shampoo in de Shampoofabriek. Het is een echt doe-museum, waar je door middel van diverse leuke activiteiten alles over de wereld van water leert. Door de vele activiteiten die in het museum worden georganiseerd, is het Nederlands Watermuseum dan ook een perfect dagje uit voor het hele gezin.

Entreeprijzen Nederlands Watermuseum

Kinderen tot en met 3 jaar: gratis.
Kinderen van 4 tot en met 12 jaar: 6,50 euro.
Jongeren van 13 jaar en ouder: 9,50 euro.
Volwassenen: 9,50 euro.
65-plussers: 8,50 euro.

Extra entree Waterlab: 1,50 euro.
Extra entree Shampoofabriek: 1,50 euro.

Let op: kinderen tot en met 12 jaar oud mogen enkel onder begeleiding van een volwassene naar het Nederlands Watermuseum. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van entreetickets voor het museum.

Adres Nederlands Watermuseum

Nederlands Watermuseum
Zijpendaalseweg 26-28
6814 CL Arnhem