Kröller-Müller Museum korting

Ben je op zoek naar Kröller-Müller Museum korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan het Kröller-Müller Museum. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Kröller-Müller Museum, 2e kaartje Kröller-Müller Museum gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Kröller-Müller Museum voor je op een rij.

Online tickets Kröller-Müller Museum

Makkelijk en snel online tickets aanschaffen voor het Kröller-Müller Museum? Dat kan hier. Voordeel: je bespaart wachten bij de kassa van het Kröller-Müller Museum en kunt bij het tonen van je ticket (op smartphone, via de app of uitgeprint ticket) meteen naar binnen.

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst. Je vindt het museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland. Het museum heeft niet alleen een grote tentoonstellingsruimte binnen, maar ook een beeldenpark. Ieder jaar komen er 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland naar het bekende museum in Otterlo.

Grote Van Gogh verzameling

Het Kröller-Müller Museum heeft de op een na grootste Van Gogh verzameling van de wereld. In het museum voor moderne kunst bewonder je maar liefst 90 schilderijen van de bekende kunstschilder. Ook bestaat de Van Gogh collectie van het Kröller-Müller Museum uit 180 tekeningen van Van Gogh. Overigens bewonder je er niet alleen werken van Van Gogh. Ook andere meesters, waaronder Claude Monet en Pablo Picasso, worden in het Kröller-Müller Museum vertegenwoordigd.

Een van de grootste beeldentuinen van Europa

Het Kröller-Müller Museum heeft niet alleen de op een na grootste Van Gogh verzameling van de wereld, maar heeft bovendien een van de grootste beeldentuinen van Europa. In de beeldentuin van het Kröller-Müller Museum staan maar liefst 160 sculpturen van bekende en minder bekende beeldhouwers. Denk hierbij aan Aristide Maillol, Marta Pan en Pierre Huyghe.

Kröller-Müller Museum Entreeprijzen

  • Kinderen tot en met 5 jaar: gratis.
  • Kinderen van 6 tot en met 11 jaar: 10 euro.
  • Kinderen vanaf 12 jaar: 19,90 euro.
  • Volwassenen: 19,90 euro.
  • Studenten: 14,95 euro.

Bezoekers met een Museumkaart of BankGiro Loterij VIP-kaart betalen 10 euro entree voor het museum. Bezoekers met een CJP-pas betalen 13,95 euro entree voor het museum.

Let op: bovenstaande prijzen zijn de prijzen van 2019. Bezoek je het park in 2018? Raadpleeg de prijzen van 2018 dan op de website van het museum.

Het Kröller-Müller Museum is gevestigd in Nationaal Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook entree voor het park betalen als je het museum wil bezoeken. De entreeprijs van het park is al bij de entreeprijs van het Kröller-Müller Museum opgeteld.

Kröller-Müller Museum Adres

Kröller-Müller Museum
Houtkampweg 6
6731 AW Otterlo