Batavialand korting

Ben je op zoek naar Batavialand korting? We gaan dagelijks op zoek naar de beste aanbiedingen en hoogste korting voor een bezoek aan Batavialand. We zetten hieronder alle kortingsacties, kortingscode Batavialand, 2e kaartje Batavialand gratis acties, kortingsbonnen en aanbiedingen voor Batavialand voor je op een rij.

29% KORTING Batavialand

Via Tripper krijg je momenteel 29% korting op een entreeticket voor Museum Batavialand. Je betaalt slechts € 10 per ticket. Het ticket is geldig tot 4 maanden na aankoop.

Veiling Batavialand

Je kunt ook proberen korting te scoren door mee te bieden op de veiling. Momenteel kun je meebieden op de volgende veiling voor een dagje Batavialand:

>> 2 tickets Batavialand

Meebieden via de veiling is leuk en levert doorgaans kortingen op tot wel 70%! Succes met bieden!

Batavialand

In Nederland heeft water altijd een grote rol gespeeld. Water was vele jaren onze vijand, maar ook een bron van handel en voorspoed. Bezoek je Batavialand in Lelystad, dan zie je goed hoe groot de rol van water in de Nederlandse geschiedenis is geweest. Het museum brengt de strijd tegen het water tot leven, maar laat je ook kennis maken met de wereld van ontdekkingsreizen en de overzeese handel. Het is een leerzaam museum, maar ook zeker een leuk en interactief dagje uit voor het hele gezin.

Batavialand: Passende locatie

Batavialand heeft een passende locatie, namelijk aan het Markermeer in Lelystad. Het museum is gevestigd in de provincie Flevoland en dit is bijzonder, want de provincie Flevoland is het grootste inpolderingsproject aller tijden.

Zien in doen in Batavialand

Batavialand heeft een binnen- en buitenmuseum. In het binnenmuseum bewonder je onder andere maritieme tentoonstellingen en presentaties. Ook kunnen de jongste bezoekers van het museum hier allerlei leuke activiteiten ondernemen. Buiten vind je de werf. Aan de werf van Batavialand ligt een replica van de Batavia. Dit is een beroemd VOC-schip.

Tijdelijke tentoonstellingen in Batavialand

Een groot deel van de collectie van Batavialand is permanent. Ook worden er tijdelijke tentoonstellingen in het museum georganiseerd. Voor volwassenen, maar ook voor de jongere bezoekers van het museum. Op de website van Batavialand kun je de agenda van het museum raadplegen. In de agenda van Batavialand zie je precies welke tijdelijke tentoonstellingen er zijn op het moment dat jij het museum wil bezoeken.

Batavialand Entreeprijzen

Kinderen van 0 tot 3 jaar: gratis.
Kinderen van 4 tot 12 jaar: 7,50 euro.
Kinderen vanaf 12 jaar: 14 euro.
Volwassenen: 14 euro.

Ook is het mogelijk om een gezinskaart te kopen voor Batavialand. De gezinskaart biedt toegang voor 2 volwassenen en 2 kinderen en kost 36 euro.

Batavialand Adres

Batavialand
Oostvaardersdijk 1-9
8242 PA Lelystad